Skip to content

Home | Uitvaartondernemer

Wilt u een overlijden melden? Bel: 085-4008008 of Mail voor informatie: Info@celebramusvitam.nl

Uitvaartondernemer

Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartonderneming die u ontzorgt in diverse plaatsen en wijken in Rotterdam, waaronder Hoogvliet, Vlaardingen en Crooswijk, zit u bij Celebramus Vitam goed. We begrijpen de behoefte aan een persoonlijke begeleiding tijdens deze moeilijke tijden en ondersteunen en adviseren u graag. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Ontzorgd van A tot Z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

Van A tot Z ontzorgd door een professionele uitvaartondernemer

Na het melden van overlijden staat de uitvaartondernemer van onze uitvaartonderneming klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het regelen van een uitvaart in regio Rotterdam. Vanaf het moment dat u ons meldt dat uw dierbare is overleden, nemen wij de verantwoordelijkheid om alle aspecten van de uitvaart te organiseren. Wij zorgen voor de benodigde documenten, selecteren een geschikte locatie, en zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen verloopt. U kunt rekenen op onze volledige aandacht en zorgzaamheid in deze emotionele periode. Vindt u het lastig om over de dood te praten, maar wilt u toch alvast uw wensen vastleggen? We komen hiervoor graag bij u langs zodat u rust voor uzelf en uw nabestaanden creëert.

Schakel onze uitvaartonderneming in voor een mooi afscheid

Wilt u onze uitvaartonderneming inschakelen voor uitvaartverzorging in regio Schiedam? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt onze uitvaartondernemer bereiken door te bellen naar 085-4008008 om een eerste gesprek in te plannen, of u kunt ons contactformulier invullen. Wij staan klaar om u te helpen bij de voorbereiding van een respectvolle en waardige uitvaart voor uw dierbare.


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Breda.