Skip to content

Uitvaart in of nabij Rotterdam-Zuid,

Haaglanden of Breda

Bij Celebramus Vitam verzorgen we uw uitvaart of de uitvaart van uw dierbare in Rotterdam-Zuid en de omgeving. We begeleiden en adviseren u bij de uitvaart in regio Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Schiedam, Vlaardingen en daarbuiten. Met respect en toewijding nemen wij de verantwoordelijkheid voor elk detail van de uitvaart, zodat u zich kunt concentreren op de herinneringen.

Ontzorgd van A tot Z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

Onze uitvaartverzorgers begeleiden u bij een uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart begrijpen we dat er moeilijke beslissingen genomen moeten worden. Daarom bieden wij u de ondersteuning van onze ervaren uitvaartverzorgers aan. Samen met ons bespreekt u bijvoorbeeld de vorm van de uitvaart. Wilt u een begrafenis? Of wenst u liever een crematie? Ongeacht uw budget, streven wij ernaar om een passend afscheid te creëren dat recht doet aan het leven van uzelf of uw dierbare. Van het allereerste intakegesprek tot na de uitvaart zelf, u staat er niet alleen voor.

Neem nu contact met ons op voor een mooie uitvaart.

Als u onze uitvaartonderneming wilt inschakelen voor het organiseren van een begrafenis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4008008 om een eerste gesprek in te plannen of vul ons contactformulier in, zodat wij u kunnen helpen bij het organiseren van een gedenkwaardige en respectvolle uitvaart in regio Rotterdam voor uw dierbare.


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Breda.