Skip to content

Onze werkwijze

In deze moeilijke periode zullen er een aantal beslissingen genomen moeten worden. U krijgt een uitvaartverzorger aangewezen die u begeleid vanaf het eerste intakegesprek tot aan de uitvaart.

01
Wensen vastleggen in
een voorbespreking

Wij komen graag bij u langs om de uitvaartwensen van u of uw naasten vrijblijvend vast te leggen in een draaiboek tijdens onze voorbespreking.

02
De uitvaart

Tijdens de uitvaart zullen de wensen voor de uitvaart worden gerealiseerd. Denk aan de bloemen, keuze voor de kist en andere wensen. Onze uitvaartverzorger zal de uitvaart begeleiden.

03
Na de uitvaart

Na de uitvaart zijn er nog een paar zaken zoals de dankbetuiging en de bestemming van het as na de crematie.

 

 

Wensen vastleggen
bij leven

Wanneer u aan een uitvaart denkt, denkt u vaak aan iemand die al is overleden. Echter kunt u uw wensen ook vastleggen wanneer u leeft. Over de dood praten is lastig, zeker de gedachte van uw eigen uitvaart. Daarom leggen we u graag uit waarom uw wensen vastleggen zo waardevol is. 

Wensen vastleggen
na overlijden

Wanneer uw naasten komt te overlijden en nog geen wensen heeft vastgelegd, staan wij voor u klaar om dit te doen. U kunt dan direct telefonisch contact met ons opnemen om het overlijden te melden en dan regelen we samen met u de uitvaart. 

Moet ik verzekerd zijn voor een uitvaart?

U kunt ons altijd benaderen of u nu wel of geen verzekering heeft.

Een uitvaart vormgeven is maatwerk waardoor de kosten kunnen variëren. Voor ieder budget organiseren wij een persoonlijk afscheid. Daarnaast kunnen wij uw verzekering opvragen en uit laten keren. Dit gebeurd doormiddel van een akte van Cessie. Op deze manier word u ontzorgd.

Wanneer er sprake is van een uitvaartverzekering, blijft de keuze vrij door wie u uw uitvaart wilt laten plannen, dit hoeft dus niet bij uw uitvaartverzekering.

Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.