Skip to content
Door onze deskundigheid in de zorg, kennen we het proces van begin tot eind.
Conny Neef & Angelica Gonesh

Wie zijn wij?

Celebramus Vitam hebben wij opgericht door onze ervaring in de zorg. We hebben veel momenten meegemaakt dat nabestaanden afscheid hebben moeten nemen van hun dierbaren, waardoor we weten hoe zwaar afscheid nemen kan zijn. Onze missie is voor iedereen een passende uitvaart te regelen, voor u of uw nabestaande, ongeacht het budget. Wij begeleiden, adviseren en nog belangrijker wij willen u ontzorgen. U bent bij ons in vertrouwde handen als het gaat om een persoonlijke uitvaart. Met veel liefde helpen onze uitvaartverzorgers om afscheid te nemen, zo wordt uw uitvaart onze zorg.

Lees ook over onze:
De kolibrie vergezelde krijgers in hun reis naar het hiernamaals & zijn vermogen om op één plek in de lucht te zweven wordt gezien als een symbool om in het moment te leven en de schoonheid van het leven te waarderen.

Wij regelen samen met u de uitvaart.

Het regelen van een uitvaart bestaat uit het nemen van belangrijke beslissingen. We staan voor u klaar en wijzen u een toegewijde uitvaartverzorger toe, die u begeleidt vanaf het eerste voorbespreking tot aan de uitvaart. Zelfs na de uitvaart staan we voor u klaar indien u familie of vrienden wilt bedanken voor hun belangstelling. Wilt u een crematie laten regelen? Uw wensen en keuzes zijn voor ons belangrijk. Zo helpen we bij het kiezen van een crematorium tot aan het kiezen van de as bestemming. Ook bij het regelen van een begrafenis staan we voor u klaar met de juiste hulp en gaan we opzoek naar de perfecte rustplek.

Onze kenmerken

Betrokkenheid & Begeleiding

Van voorbespreking tot na de uitvaart zijn wij er om u te helpen.

Deskundigheid in de zorg

Wij zijn gediplomeerde thuiszorg medewerkers, hierdoor kennen wij het proces van ziekte bed tot en met de uitvaart. Waardoor onze emphatie verder gaat dan alleen afscheid nemen. 

Passend voor elk budget

Iedereen ongeacht budget, verdiend een waardig afscheid.