Skip to content

Home | Uitvaartverzorging Schiedam

Wilt u een overlijden melden? Bel: 085-4008008 of Mail voor informatie: Info@celebramusvitam.nl

Uitvaartverzorging in regio Schiedam

Home | Uitvaartverzorging Schiedam

Bij Celebramus Vitam in Rotterdam kunt u terecht voor professionele uitvaartverzorging in regio Schiedam, Hoogvliet, Vlaardingen en wijken zoals Charlois. Ons team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Wij begrijpen dat een respectvol afscheid van uw dierbare van groot belang is.

Ontzorgd van a tot z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

Kies voor uitvaartverzorging passend bij uw wensen en keuzes

Wilt u een uitvaart in regio Rotterdam organiseren voor uw dierbare? In deze emotionele periode moeten er belangrijke beslissingen worden genomen, waaronder de uitvaartverzorging. Daarom wijzen wij u een toegewijde uitvaartverzorger toe, die u begeleidt vanaf het eerste intakegesprek tot zelfs na de uitvaart. Tijdens dit gesprek bespreken we al uw keuzes en wensen, waaronder de catering, muziekkeuze, rouwauto en de kosten van een crematie of begrafenis. Onze aandacht is volledig gericht op het creëren van een persoonlijke en gedenkwaardige uitvaart.

Schakel ons in voor professionele uitvaartzorg

Wilt u ons inschakelen voor een uitvaart in Rotterdam-Zuid of in de omgeving? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een eerste gesprek. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4008008 of door ons contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar om de uitvaartverzorging te regelen en u te ondersteunen bij het organiseren van een respectvolle en liefdevolle afscheidsceremonie voor uw dierbare.


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Breda.