Skip to content

Crematie

Home | Crematie

Wanneer u een crematie wilt regelen in Vlaardingen, Hoogvliet, Schiedam of een andere plaats of wijk in Rotterdam, bijvoorbeeld Crooswijk, kunt u vertrouwen op de professionele diensten van Celebramus Vitam. Onze toewijding aan persoonlijke zorg en respect voor uw wensen maken ons uw ideale partner bij het organiseren van een crematie in Vlaardingen of elders in regio Rotterdam.

Ontzorgd van a tot z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

Laat door onze uitvaartverzorgers een crematie regelen

Een crematie is een emotioneel moment waarbij u veel moet regelen. Onze uitvaartverzorgers zijn er om u te begeleiden bij elke stap. Of u nu kiest voor een crematie in Rotterdam of elders in de regio, wij zorgen ervoor dat alles met zorg en respect wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook wanneer u door ons een begrafenis laat regelen.

Onze werkwijze bij het organiseren van een crematie

Bij het regelen en organiseren van een crematie begrijpen we dat er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Daarom wijzen we u een toegewijde uitvaartverzorger toe die u begeleidt vanaf het eerste intakegesprek tot aan de crematie. In het eerste gesprek dat u met een van onze ondernemers heeft, bespreekt u al uw keuzes en wensen rondom het organiseren van de crematie. We helpen u onder andere bij het selecteren van het juiste crematorium, we kijken mee naar de tekst en afbeelding voor de rouwkaarten en verzorgen de catering. De kosten voor een crematie variëren, aangezien het regelen van elke crematie maatwerk is. Tijdens het eerste gesprek maken we een indicatie op van de crematiekosten en voorafgaand aan de uitvaart laten we u een kostenbegroting zien. Na de crematie sturen wij u een as-bestemmingsformulier. Voor u komt dan de vraag wat u met de as wilt doen.

Neem vandaag contact met ons op voor uitvaartzorg

Wilt u onze uitvaartonderneming inschakelen voor het organiseren van een crematie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 085-4008008 om direct met ons te spreken of vul ons contactformulier in. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij uw uitvaart in regio Rotterdam en te helpen bij het organiseren van een passende en respectvolle crematie.


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Breda.