Skip to content

Home | Kosten crematie

Wilt u een overlijden melden? Bel: 085-4008008 of Mail voor informatie: Info@celebramusvitam.nl

Kosten van een crematie

Home | Kosten crematie

De kosten van een crematie in Rotterdam, bijvoorbeeld in Schiedam, kunnen variëren, en bij Celebramus Vitam in Rotterdam begrijpen we dat elk budget anders is. Wij zijn toegewijd aan het bieden van een passend afscheid voor uw dierbare, ongeacht uw financiële mogelijkheden. U kunt op ons rekenen om uw wensen te respecteren en binnen uw budget te werken.

Ontzorgd van a tot z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget
flowers pink

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

De kosten van een crematie hangen af van diverse factoren

De kosten van een crematie hangen af van verschillende factoren, zoals de keuze van de crematieplek, de ceremonieopties en eventuele aanvullende diensten. Wanneer u ervoor kiest om de uitvaart in regio Rotterdam door onze onderneming te laten verzorgen, zullen wij tijdens een eerste gesprek uw wensen en keuzes bespreken en een indicatie van de crematiekosten geven. Voorafgaand aan de uitvaart presenteren wij u een kostenbegroting, zodat u volledig op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan. Indien u dit wenst, laten we ook de kosten bij het regelen van een begrafenis zien.

Schakel ons in voor uitvaartzorg

Als u op zoek bent naar professionele uitvaartzorg en hulp wilt bij het regelen van een crematie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4008008 of door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn er om u te begeleiden en ondersteunen bij het organiseren van een respectvolle uitvaart voor uw dierbare.            


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Breda.