Skip to content

Crematie in Hoogvliet en omgeving

Wanneer u een crematie wilt regelen in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam of een andere plaats in de buurt, vertrouwt u op de professionele diensten van Celebramus Vitam uit Hoogvliet. Onze toewijding aan persoonlijke zorg en respect voor uw wensen maken ons de ideale partner bij het organiseren van een crematie in Vlaardingen of elders in regio Rotterdam.

Ontzorgd van a tot z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

Een crematie laten regelen waarbij aan al uw wensen wordt gedacht

Een crematie is een emotioneel moment waarbij u veel dient te regelen. Ons team is er om u te begeleiden bij elke stap. Of u nu een crematie in Rotterdam of elders in de regio wilt laten regelen, wij zorgen ervoor dat alles met zorg en respect wordt uitgevoerd. Dit geldt uiteraard ook wanneer u door ons een begrafenis laat regelen.

Onze werkwijze bij het organiseren van een crematie

Bij het organiseren van een crematie begrijpen we dat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Daarom wijzen we u een toegewijde uitvaartverzorger toe die u begeleidt vanaf het eerste intakegesprek tot zelfs na de crematie. In het eerste gesprek dat u met een van onze ondernemers heeft, bespreekt u al uw keuzes en wensen rondom het organiseren van de crematie. We helpen u onder andere bij het selecteren van het juiste crematorium, we kijken mee naar de tekst en afbeelding voor de rouwkaarten en verzorgen de catering. De kosten voor een crematie variëren, aangezien het organiseren van elke crematie in Schiedam of daarbuiten maatwerk is. Tijdens het eerste gesprek maken we een kostenindicatie op en voorafgaand aan de uitvaart laten we u een begroting zien. Na de crematie sturen wij u een as-bestemmingsformulier. U bepaalt dan wat u met de as wilt doen

Schakel ons in voor een waardig afscheid

Schakel onze uitvaartonderneming in voor het organiseren van een crematie in Vlaardingen, Hoogvliet of omgeving. Bel ons op 085-4008008 om direct met ons te spreken of vul ons contactformulier in. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij uw afscheid en te helpen bij het regelen van een passende en respectvolle crematie.


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Breda.