Skip to content

Home | Begrafenis regelen in regio’s Rotterdam, Haaglanden en Noord-Brabant

Wilt u een overlijden melden? Bel: 085-4008008 of Mail voor informatie: Info@celebramusvitam.nl

Begrafenis regelen

Wanneer u overweegt om een begrafenis te regelen in regio Rotterdam, bijvoorbeeld in Vlaardingen, vertrouwt u op de expertise van Celebramus Vitam uit Hoogvliet. Wij begrijpen de complexiteit van deze taak en zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen. We hebben jarenlang ervaring in het organiseren van een begrafenis in Schiedam en andere locaties in of buiten Rotterdam en staan graag voor u klaar.

Ontzorgd van A tot Z
Vrijblijvende voorbespreking
Afscheid voor elk budget

Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart?

Een begrafenis van a tot z regelen doet u met onze hulp

Een begrafenis regelen is een emotionele en veeleisende taak. Onze uitvaartverzorgers staan aan uw zijde om u te helpen bij alle aspecten van het proces. Allereerst helpen wij u bij het kiezen van een geschikte begraafplaats, waarbij we rekening houden met uw wensen ten aanzien van de locatie en het graf. Daarnaast zorgen we voor de verzorging en opbaring van de overledene, waarbij u kunt kiezen voor een thuisopbaring of opbaring in een uitvaartcentrum, zoals het onze. We helpen u ook bij de keuze van een kist of urn, het regelen van de rouwstoet, en het verzorgen van rouwkaarten en andere vormen van aankondiging. Verder kunt u bij ons terecht voor het plannen van de afscheidsdienst, waarbij we samen met u de invulling bepalen, zoals de muziek, toespraken, bloemen en rituelen.

Uw wensen en keuzes staan voorop bij het organiseren van een begrafenis

Bij het organiseren van een begrafenis in Hoogvliet, Rotterdam of daarbuiten staan uw wensen en keuzes voorop. Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is en passen onze diensten aan uw behoeften aan. Voordat we aan de slag kunnen, vragen we u om het overlijden te melden, zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt bij het laten regelen van een begrafenis rekenen op onze toewijding om ervoor te zorgen dat het afscheid een respectvolle en persoonlijke weerspiegeling is van uw dierbare.

Neem nu contact met ons op voor een waardige begrafenis

Als u onze begrafenisondernemer wilt inschakelen voor het organiseren van een begrafenis in Schiedam of elders in omgeving Rotterdam, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4008008 om een eerste gesprek in te plannen of vul ons contactformulier in. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om naar u te luisteren en de verschillende mogelijkheden door te nemen voor het regelen van een begrafenis.


Voor vragen neem contact op

 

Ons kantoor zit gevestigd in Hoogvliet RT, 

Wij bieden onze diensten aan voor de omgevingen Rotterdam, Haaglanden en Noord-Brabant.

Valt u buiten deze regio's? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te vragen of wij ook bij u komen.